Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE WWW.DAVIDBISBALFANCLUB.RO

Site-ul www.davidbisbalfanclub.ro este proprietatea fan clubului oficial “Siempre con David Bisbal” Romania. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.davidbisbalfanclub.ro, numit generic in continuare davidbisbalfanclub.

Accesul si utilizarea site-ului www.davidbisbalfanclub.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si/sau a oricarei pagini a acestuia, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

1. ACCES

Sigurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre David Bisbal. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Fan Clubul Oficial “Siempre con David Bisbal” Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR SI PROPRIETATE INTELECTUALA

“Siempre con David Bisbal” Romania ofera acces liber la site-ul www.davidbisbalfanclub.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de “Siempre con David Bisbal” Romania sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al davidbisbalfanclub sau al partenerilor sai. 
Copyright 2009 – “Siempre con David Bisbal” Romania. Toate drepturile sunt rezervate.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea “Siempre con David Bisbal” Romania sau a partenerilor sai agreati.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al “Siempre con David Bisbal” Romania - nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Fan Clubul Oficial “Siempre con David Bisbal” Romania si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
Fan Clubul Oficial “Siempre con David Bisbal” Romania sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse. Fan Clubul Oficial “Siempre con David Bisbal” Romania nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
“Siempre con David Bisbal” Romania nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de “Siempre con David Bisbal” Romania prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
“Siempre con David Bisbal” Romania isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita davidbisbalfanclub sau partenerii sai, produsele, serviciile acestuia.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise: 
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, fara autorizarea prealabila expresa din partea “Siempre con David Bisbal” Romania; 
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; 
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. “Siempre con David Bisbal” Romania va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

”Siempre con David Bisbal” Romania isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
”Siempre con David Bisbal” Romania nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
“Siempre con David Bisbal” Romania isi rezerva dreptul de a revizui, schimba si actualiza in orice moment continutul acestor reguli si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite
“Siempre con David Bisbal” Romania nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Dar, vom face tot posibilul sa asiguram o continuitate in disponibilitatea serviciilor.
“Siempre con David Bisbal” Romania nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
“Siempre con David Bisbal” Romania nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de “Siempre con David Bisbal” Romania, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa specificata pe acest site (pagina Contact). 
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. “Siempre con David Bisbal” Romania isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

6. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a “Siempre con David Bisbal” Romania si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale desfasurate in viitor de catre “Siempre con David Bisbal” Romania si de partenerii sai agreati.
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea in siguranta a numelui de utilizator si a parolei si este responsabil daca numele de utilizator sau parola ii sunt folosite de persoane neautorizate Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau.
In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, “Siempre con David Bisbal” Romania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
“Siempre con David Bisbal” Romania se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
“Siempre con David Bisbal” Romania/davidbisbalfanclub.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
“Siempre con David Bisbal” Romania/davidbisbalfanclub.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile davidbisbalfanclub.ro.
Pe site-ul davidbisbalfanclub.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul “Siempre con David Bisbal” Romania/davidbisbalfanclub.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

II. REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARE LA FORUMUL www.siemprecondavidbisbal.myforum.ro

Utilizarea site-ului www.davidbisbalfanclub.ro, accesul si logarea la forumul site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:
1. Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare, scrise cu ura sau cu resentimente, la adresa artistului David Bisbal sau a altui utilizator al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.
2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de davidbisbalfanclub sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la adresa specificata in pagina Contact a prezentului site astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
3. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip.
4. Sunt interzise mesajele, textele, afirmatiile cu character xenofob sau rasist, mesajele, imaginile sau materialele audio-video obscene sau cu caracter explicit sexual precum si orice linkuri catre site-uri cu caracter pornografic.
5. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, “Siempre con David Bisbal” Romania / www.davidbisbalfanclub.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.
“Siempre con David Bisbal” Romania / www.davidbisbalfanclub.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate.
6. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale “Siempre con David Bisbal” Romania / www.davidbisbalfanclub.ro 
“Siempre con David Bisbal” Romania / www.davidbisbalfanclub.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu.
7. AVERTISMENT: Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului.
Nu va fi implicata in nici un fel raspunderea acestui forum sau a oricarui site web cu legatura la acest forum.
8. La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum.
9. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la site-ul sau forumul davidbisbalfanclub oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

Drepturile de autor pentru imaginile si textele publicate in acest site apartin in totalitate autorilor lor si surselor de unde au fost preluate.