NOU SINGLE DAVID BISBAL - ANTES QUE NO

Dupa o asteptare de mai bine doi ani de la precedentul album, fanii David Bisbal se pot bucura in sfarsit de primul single al viitorului album ce se preconizeaza a fi lansat la sfarsitul acestui an.
"Antes Que No", primul single si videoclip de pe noul album extrem de asteptat al lui David, denota forta, energie, atitudine si definește spiritul si personalitatea lui David Bisbal.

Citeşte mai departe: NOU SINGLE DAVID BISBAL - ANTES QUE NO

David Bisbal lanseaza hitul verii alaturi de Andra - Without You

Andra si David Bisbal au lansat vineri, 20 mai, o super piesa "Without you", care are toate ingredientele pentru a sparge topurile si a deveni hitul verii si colaborarea muzicala a anului in Romania.

Citeşte mai departe: David Bisbal lanseaza hitul verii alaturi de Andra - Without You

David Bisbal revine la Bucuresti!

Nu ratati un show incendiar!! Pe 18 martie David Bisbal ne da intalnire tuturor la concertul de la Sala Palatului!

Citeşte mai departe: David Bisbal revine la Bucuresti!

David Bisbal din nou in Romania!

David Bisbal va sustine un nou concert la Bucuresti pe 18 martie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20:00 si face parte din turneul international "Tú y Yo".

DavidBisbal poster concert 18mar

Citeşte mai departe: David Bisbal din nou in Romania!

David Bisbal - "Tú y Yo" - nou album si debut pe marile ecrane!

David Bisbal a trait luni, 17 martie, o noapte plina de emotii in Plaza de Callao din Madrid, fiind protagonistul unei premiere in stil pur hollywoodian, in timpul prezentarii noului sau album, "Tú y Yo" (Tu si Eu), si a debutului sau pe marele ecran cu filmul de mediu-metraj cu acelasi nume.

In cadrul evenimentului ce a fost transmis in direct prin intermediul paginii web oficiale a artistului davidbisbal.com,

Citeşte mai departe: David Bisbal - "Tú y Yo" - nou album si debut pe marile ecrane!

Prezentare oficiala David Bisbal - nou album si film de mediu-metraj “TÚ Y YO”

Atentie!!! Nu pierdeti maine, 17/03/2014, de la ora 20:00 (ora Romaniei) prezentarea oficiala a noului album David Bisbal – “TÚ Y YO” (disponibil incepand din data de 18/03/2014) si a filmului de mediu-metrajTÚ Y YO“, in direct si in exclusivitate de la cinema Callao din Madrid, doar pe:

Citeşte mai departe: Prezentare oficiala David Bisbal - nou album si film de mediu-metraj “TÚ Y YO”

NOU!!! Videoclip oficial David Bisbal - Diez Mil Maneras

David Bisbal a lansat vineri, 28 februarie 2014,  videoclipul oficial al celui mai recent single "Diez Mil Maneras", piesa inclusa pe noul album "Tú y Yo", a carui lansare va avea loc pe data de 18 martie. Speram sa va placa la fel de mult ca si noua. 

Citeşte mai departe: NOU!!! Videoclip oficial David Bisbal - Diez Mil Maneras