David Bisbal lanseaza hitul verii alaturi de Andra - Without You

Andra si David Bisbal au lansat vineri, 20 mai, o super piesa "Without you", care are toate ingredientele pentru a sparge topurile si a deveni hitul verii si colaborarea muzicala a anului in Romania.

David Bisbal, dublu castigator Grammy, a fost atat de impresionat de vocea Andrei, incat a acceptat imediat propunerea de a face o piesa impreuna.

Versurile piesei sunt scrise de Alexandru Cotoi, Mohombi, Mika Moupondo, David Bisbal și Andra, iar de muzică s-au ocupat Alexandru Cotoi și Mohombi.
Piesa a fost produsa de Alex Cotoi impreuna cu Mohombi. Filmarile pentru videoclipul "Without you" au avut loc la inceputul lunii mai in Romania, in regia lui Alex Ceausu.
Cu ocazia lansarii videoclipului, care a strans deja zeci de mii de like-uri si peste 2.000.000 de vizualizari in doar 24 de ore, David Bisbal a revenit in Romania special pentru a canta live împreună cu Andra, pentru prima dată pe o scenă, noul single Without you, la emisiunea Românii au talent, în cea de-a patra semifinală a show-ului, unde cei doi au oferit publicului român un moment senzațional și un spectacol memorabil.

In 14 ani de cariera, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste cinci milioane de discuri si a sustinut sapte turnee internationale si peste 600 de concerte in jurul lumii. David Bisbal a castigat peste 60 de premii muzicale, printre care doua trofee Grammy si distinctia pentru cel mai bun artist spaniol din lume.

Alte articole recente: