NOU SINGLE DAVID BISBAL - ANTES QUE NO

Dupa o asteptare de mai bine doi ani de la precedentul album, fanii David Bisbal se pot bucura in sfarsit de primul single al viitorului album ce se preconizeaza a fi lansat la sfarsitul acestui an.
"Antes Que No", primul single si videoclip de pe noul album extrem de asteptat al lui David, denota forta, energie, atitudine si definește spiritul si personalitatea lui David Bisbal.

antesqueno 1Acest single a fost lansat pe data de 14 octombrie, in format fizic - editie speciala - continand un calendar si in format digital - disponibil deja pe toate platformele digitale de specialitate. Descarca single!
David Bisbal a compus aceasta piesa impreuna cu argentiniana Claudia Brant si este produsa de Jeeves (alias Jean-Yves), castigator a doua premii GRAMMY©, recunoscut pentru colaborarile sale cu Bruno Mars, Britney Spears, Giorgio Moroder si pentru activitatea sa in televiziune ca producator muzical, coloanele sonore ale unor filme ca Modern Family sau Sex and the City purtand semnatura sa.

db-profile-almeria
"Antes Que No" este primul single al noului si mult asteptatului album al artistului originar din Almería. Un album cu un concept extrem de marcat de cel mai important element al planetei - apa, lucru pe care David a dorit sa-l evidentieze in videoclipul pentru piesa ce a fost inregistrata intre Los Angeles si Cabo de Gata (Almería), in luna august 2016.
David Bisbal s-a dedicat in totalitate acestui proiect video, pregatindu-se intens pentru a putea rezista la mai mult de 7 ore de filmare sub apa si pentru a inregistra secvențe si fotografii in apnee.


Videoclipul a fost regizat de americanul Scott Rhea, recunoscut pentru activitatea sa in fotografie si filmare subacvatica si de catre Michael Pescasio (The Perfect Storm, Macklemore & Ryan Lewis) iar editarea a fost realizata de catre prestigioasa Jacqueline London (Maroon 5, Taylor Swift, Justin Timberlake).
"Costa de Almería" s-a implicat intens in procesul de filmare a primului videoclip de pe noul album al lui David Bisbal. Artistul din Almería si-a reinnoit acordul cu autoritatile administrative locale pentru a promova turismul in provincie și, din nou, a ales Almería sa natala ca locatie pentru videoclipul primului single de pe urmatorul sau album.

db agua1

"... In apă ma simt protejat, liber si devine pentru mine un loc de meditație, departe de lumea zbuciumata. Apa este ca un elixir, iti alina setea si iti vindeca rănile." - David Bisbal

Alte articole recente: